O incredibila transformare prin folosirea tehnologiei - beton amprentat !

poze de editat

Despre Beton Amprentat - Akropolis

Beton Amprentat Akropolis are o experienta de 18 ani in tehnologia betonului amprentat marea majoritate a lucrarilor executate fiind realizate in Grecia la inalte standarde europene.Beton Amprentat Akropolis va pune la dispozitie cele mai recente si inovatoare tehnologii de pavaj exterior si interior pentru amenajarea spatiilor private si publice. Beton Amprentat Akropolis are la activ realizate nenumarate lucrari cu cu o diversitate mare de modele,tehnici de lucru, culori si nu in ultimul rand creativitate si inovatie.
Pretul incepand de la 50 lei/mp cu betonul clientului sau de la 100 lei/mp cu tot cu betonul nostru, in functie de complexitatea si suprafata lucrarii si grosimea stratului de beton.

Beton Amprentat

In Romania betonul amprentat se aplica de peste 15 ani dar in momentul actual a atins cel mai mare nivel de dezvoltatre datorita amplificarii gamei de culori si modele care permit alaturi de aditivi si rasina un sistem pavimentos durabil, agreabil si rezistent.

Betonul amprentat este sistemul de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat de beton crud amestecat cu alte substante ca adezivi, coloranti si rasini speciale , cu ajutorul unor matrite. Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.

Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentatse pot obtine pavaje deosebite din punct de vedere estetic care pot imita aspectul caramizii, gresiei, pietrelor naturale , lemnului precum si a altor tipuri de materiale. Combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu cu vasta experienta a unei echipe de profesionisti, va oferim cele mai bune lucrari ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti.

Beton amprentat - avantaje

  • Betonul amprentat nu se lasa in timp si nu se scufunda.
  • Betonul amprentat nu este afectat de vremea extrema.
  • Betonul amprentat dureaza o "viata".
  1. Betonul amprentat poate avea o multime de texturi si culori.
  2. Betonul amprentat se poate folosi atat in exterior cat si in interior.
  3. Betonul amprentat are un cost de realizare foarte mic.

Beton amprentat pentru fatade

Campul de aplicare a betonului amprentat este nelimitat el putandu-se aplica si vertical( fatadele cladirilor, scari, socluri, garduri, etc.) fiind ultima inovatie in domeniul betoanelor decorative. Se aplica la o grosime de 20mm pe orice tip de suprafata, se imprima cu matrite si se lacuieste pentru a obtine protectie si aspect estetic.

Beton Amprentat - Pasiune

Beton Amprentat Akropolis a fost infiintata cu scopul special de a se ocupa de decoratiuni in domeniul betonului amprentat fiind dedicata total imbunatatirii tehnologiei folosite si formarii unei echipe specializate de specialisti. Gasiti monstre din lucrarile executate de noi in pagina lucrari si ne puteti contacta folosind pagina contact.

Pret Beton Amprentat

Aici pret

Beton Amprentat

Pretul betonului amprentat difera in functie de suprafata pavata , locatia lucrarii, etc. Pretul incepand cu 50 lei/mp, dar pentru o oferta personalizata si exacta contactati-ne specificand datele dvs, localitatea unde se va executa lucrarea si suprafata in mp (aproximativa).
Pretul incepand de la 50 lei/mp cu betonul clientului sau de la 100 lei/mp cu tot cu betonul nostru, in functie de complexitatea si suprafata lucrarii si grosimea stratului de beton.