O incredibila transformare prin folosirea tehnologiei - beton amprentat !

poze de editat

Beton amprentat - Servicii

Aplicarea unui pavaj din beton amprentat este usor de realizat asa ca va vom descrie in mare pasii necesari de urmat pentru a putea aplica pavajul de beton amprentat : amenajarea terenului, cofrarea, nivelurile la care se doreste sa turnam grosimea betonul, aplicarea betonului mixat, aplicarea culorii si imprimarea betonului cu modelul dorit, spalarea si lacuirea betonului si de decrofarea suprafetei executate. Suprafata de beton amprentat este acoperita cu doua straturi de rasina speciala, rezistenta la inghet, dezghet si la materiale antiderapante, solutii dezapezire si dezghetare (sare, clorura de calciu).

Aplicarea - Betonului Amprentat

Din punct de vedere practic oriunde se poate turna beton puteti avea beton amprentat indiferent de conditiile climatice. Avand in vedere gama larga de modele si culori si costul redus al unui . pavaj de beton amprentat alegerea betonului amprentat devine un lucru din ce in ce mai popular.

Tehnologie - Beton Amprentat

  • Pavajul de beton amprentat utilizeaza ca materie prima o masa proaspata de beton cu o inaltime de 8-10 cm aplicata pe o suprafata pregatita in prealabil. Dupa intinderea si nivelarea betonului se obtine o suprafata apta pentru aplicarea colorantului intaritor si trecerea la amprentare cu ajutorul matritelor speciale.
  • Colorantul intaritor compus din minerale si pigmenti va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model, conferindu-i o rezistenta ridicata la uzura .
  • Finisarea betonului amprentat se va intregi prin folosirea unor rasini speciale ce vor da betonului textura, luciul si impermeabilitatea definitiva.

Betonul polimer ( garduri , tencuiala decorativa, etc.)

Betonul polimer se poate aplica atat pe orizontala (scari ) cat si pe verticala( garduri, fatadele caselor). Are o multime de avantaje cum ar fi: se curata foarte usor, nu se lasa in timp si nu face valuri, . nu este afectat de vremea extrema, dureaza o " viata" se poate folosi atat in exterior cat si in interior, are un cost mic de realizare si este impermeabil.

Inovatie- Beton Amprentat

Betonul amprentat se executa de mai bine de 40 de ani in S.U.A. si de peste. 25 de ani in tarile U.E. Fiind in momentul actual cel mai popular si cel mai folosit pavaj datorita multitudini de avantaje dar si faptului ca datorita gamei variate de culori si modele, fiecare pavaj de beton amprentat poate fi unic..

Pret Beton Amprentat

Aici pret

Beton Amprentat

Pretul betonului amprentat difera in functie de suprafata pavata , locatia lucrarii, etc. Pretul incepand cu 50 lei/mp, dar pentru o oferta personalizata si exacta contactati-ne specificand datele dvs, localitatea unde se va executa lucrarea si suprafata in mp (aproximativa) .
Pretul incepand de la 50 lei/mp cu betonul clientului sau de la 100 lei/mp cu tot cu betonul nostru, in functie de complexitatea si suprafata lucrarii si grosimea stratului de beton.